Landmaat zoekt een inkoper/prospecteur met veel goesting!

17/03/2021
Door Miguel Van den Bossche

Je bent verantwoordelijk voor het zoeken en analyseren van mogelijk interessante projectgronden voor zowel hoogbouw als woningbouw. Je voert hiervoor de nodige studies uit en beroept hier op de aanwezige expertise binnen Landmaat.

Je werkt volgens onze werkwijze:

DIALOOG-ONDERZOEK-VOORSTEL-REALISATIE-TEVREDENHEID

Je organiseert een grondig vooronderzoek/prospectie: verzamelen van alle relevante gegevens, bestuderen, analyseren en schetsen van de ontwikkelingsmogelijkheden (woningen/appartementen/andere woonvormen). In nauwe samenwerking ontwikkel je een eerste visie omtrent de invulling en geeft richtlijnen tot opmaak eerste concept met schetsplan. Je legt een financiele inschatting, haalbaarheids-/marktstudie voor en bekijkt de rentabiliteit met de directie.

Je plant commerciele afspraken in met de grondeigenaars, verkopers, makelaars. Je zoekt opportuniteiten met betrekking tot te ontwikkelen projectgronden, binnenstedelijke gebieden, afbraakpanden...

Netwerken is essentieel, je voert de nodige gesprekken met de juiste partners (eigenaars, gemeentebesturen, makelaars, notarissen) Je bent eindverantwoordelijk voor het contact met de grondeigenaar en voert de onderhandelingen tot de opmaak van de overeenkomst.

Na het contracteren met de grondeigenaar verzorg je een optimale dossieroverdracht aan een collega projectontwikkelaar.
Tijdens het verloop van het dossier blijf je in nauw contact staan met de grondeigenaar.

Wat verwachten we van jou?

- Heel veel goesting en een grote drive
- Je denkt en handelt op hoger niveau
- Je werkt doelgericht
- Je werkt vlot in team en gebruikt de beschikbare kennis en talenten van je collega's in lijn met de beoogde doelstellingen
- Je hebt uitmuntende onderhandelingsvaardigheden en bouwt op continue basis aan vertrouwen
- Je bent assertief, maar evenzeer diplomatisch; je bent kritisch en zeer stressbestendig
- Nederlands, Frans perfect.

Wat hebben wij jou te bieden?

Je komt terecht in een jong, groeiend en snel schakelend (fijne collega's inbegrepen!) bedrijf dat je naast een moderne werkomgeving een competitieve verloning met extra legale voordelen zal aanbieden. Je wordt voldoende ondersteund, toch krijg je ook de mogelijkheid om autonoom en ondernemend te werken. Snelle opstart is zeker mogelijk!

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer vandaag nog! Mail je cv naar miguel@landmaat.be.

Op zoek naar bouwgrond?
Op HECTAAR.BE vindt u een mooi aanbod.

Gronden te koop »