Uw grond of afbraakpand verkopen, wat zijn de mogelijkheden?

12/03/2021
Door Jolien Borra

1. Aankoop

Een succesvolle verkoop aan de juiste prijs. Klinkt dit als muziek in uw oren? Landmaat doet u een onderbouwd voorstel dat zowel de mogelijkheden en de daaraan verbonden prijs omvat! Belangrijk daarbij is dat we steeds een bedrag uitspreken onder de voorwaarde dat we vergunning krijgen. Na akkoord gaan wij samen met de grondeigenaar over tot het opmaken van een compromis. Binnen de 4 maanden na het bekomen van de nodige vergunning vindt voor beide partijen het verlijden van de akte plaats.

2. Recht van opstal

Als grondeigenaar kunt u een opstalrecht verlenen aan Landmaat. Dit stelt ons als projectontwikkelaar in staat om een bouwproject te realiseren, zonder onmiddellijke aankoop van uw grond. Eens het nieuwbouwproject wordt verkocht, krijgt u als grondeigenaar of opstalgever de afgesproken verkoopsom rechtstreeks van de koper.

Uw eigendom verkopen met een recht van opstal biedt tal van voordelen. Zo wordt u als grondeigenaar niet op de meerwaarde belast en behaalt u een beter rendement!

3. Vastgoedruil

Uw kapitaal slim herinvesteren? Wie liever opteert voor vastgoed in plaats van geld kiest zonder twijfel voor een vastgoedruil! Hierbij kan u eigenaar worden van een of meerdere nieuwbouwprojecten naar keuze, volledig afgewerkt met kwalitatieve materialen.

Kiezen voor een herinvestering van uw kapitaal in vastgoed staat gelijk aan beleggen met de grootste meerwaarde! Zo creeert u maandelijks extra inkomsten door verhuur en bovendien is het fiscaal aantrekkelijk.

Meer weten?
Contacteer jolien@hectaar.be
Wij bekijken graag samen welke methode bij u past en het beste rendement oplevert!

Op zoek naar bouwgrond?
Op HECTAAR.BE vindt u een mooi aanbod.

Gronden te koop »