Even voorstellen: Jolien Borra

06/08/2018
Door Jolien Borra

Als je recent de Facebookpagina van Landmaat gevolgd hebt, dan heb je wellicht een nieuw gezicht zien passeren. Laat ik me daarom even voorstellen. Mijn naam is Jolien Borra. Ik ben 25 jaar, afkomstig uit het landelijke Aartrijke en sinds kort werkzaam bij Landmaat als dossierbeheerder. Aangenaam!

Eigenlijk heb ik vrij snel mijn weg naar Landmaat gevonden. Nog niet zo heel lang geleden voltooide ik mijn studies bedrijfsvertaler-tolk in Gent. Waarom ik deze richting uitging? Ik hou er erg van om in contact te zijn met mensen, zowel in Belgie als ver erbuiten. Een goede talenkennis kan dan natuurlijk niet ontbreken. Mijn afstudeerstage deed ik bij Hudson Gent, een internationaal actief HR dienstverlener. Na een stage van 12 weken (afdeling Individual Talent Management) en een vakantiejob van 5 weken (afdeling Test Guidance) werd mij een contract aangeboden op de afdeling Test Guidance, waar ik instond voor de professionele begeleiding van kandidaten tijdens hun assessment.

Mijn vrienden kennen mij als fervent reiziger. Ik hou ervan om nieuwe ervaringen op te doen, nieuwe plaatsen te ontdekken en vooral nieuwe mensen te ontmoeten. Na mijn studies ben ik voor 1,5 maand naar Azie gereisd samen met mijn vriend Mathijs, maar ik kan evengoed genieten van een weekendje in eigen land. België heeft zoveel prachtige steden! Daarnaast hou ik van kindjes. Zo ga ik in het weekend af en toe babysitten. Wist je dat ik zo in contact kwam met de familie Van den Bossche? Ik heb al altijd een sterke interesse gehad in vastgoed en die interesse is sinds mijn ontmoeting met Miguel alleen maar aangewakkerd. Bovendien merkten we al snel dat we op dezelfde golflengte zaten. Ik was 200% klaar om ervoor te gaan!

Gedrevenheid is zonder enige twijfel mijn sterkste eigenschap. Mijn papa is overleden toen ik 10 was, waardoor mijn mama er alleen kwam voor te staan. Ze slaagde erin om onze boerderij in Aartrijke alleen verder uit te bouwen. Als oudste dochter heeft ze mij dus al van jongs af aan sterk betrokken bij het hele gebeuren. Mijn moeder is een sterke vrouw met enorm veel gedrevenheid. Die eigenschap heb ik van haar meegekregen.

Mijn toekomstplannen? Mijn vriend en mezelf zijn aan het kijken om iets te kopen in de buurt van Roeselare. Verder kijk ik er uiteraard naar uit om samen met Miguel enkele prachtige projecten te verwezenlijken. Het zal zeker niet de laatste keer zijn dat je mijn naam ziet! Tot snel?

Over Jolien Borra

Mijn naam is Jolien Borra en ik ben dossierbeheerder bij Landmaat. Mijn vrienden kennen mij als fervent reiziger, maar ik kan evengoed genieten van een weekendje in eigen land. Gedrevenheid is zonder enige twijfel mijn sterkste eigenschap.

jolien@hectaar.be

Op zoek naar bouwgrond?
Op HECTAAR.BE vindt u een mooi aanbod.

Gronden te koop »